The Amazing A's

The Amazing A's

Not all those who wander are lost – J.R.R. Tolkien (of) Niet alle dwalers bennen verdwaald – Daniel Lohues

Vakantielog Denemarken 2015

Denemarken deel 2

6-9-2015
Het bleef maar stormen vannacht, het vakantiehuis is minstens 2cm opgeschoven in zuidelijke richting 🙂 Als we opstaan zien we een strak blauwe hemel, niet verkeerd.
Boodschappen gedaan bij de lokale super waarbij de groente komt uit of Denemarken of uit Nederland. Het vlees per 2kg wordt verkocht en wij samen van één zak diepvriesgroente een week kunnen eten. Dat laatste gaat echter niet gebeuren want één van de A’s is licht “allergisch” voor diepvriesgroente.
Wat gelukkig nog steeds te koop is is Risifrutti. Helaas niet ikke tilstat sokker maar vooruit.
Op weg naar huis kijken we nog even in een outdoorwinkel (daar worden we hebberig van) en brengen een bezoekje aan de kraampjesmarkt (veel stoffige troep voor weinig).
Het zonnetje schijnt nog steeds en we eten lekker buiten met uitzicht op de duinen.
’s Middags de eerste caches gezocht en gevonden in de duinen en bij Haurvig Kirke. Wat opvalt is dat de lokaties mooi zijn maar de kwaliteit van de caches laten wel wat te wensen over. Overvolle logboekjes, natte en kapotte containers en TB’s die in een cache zouden moeten zitten, zitten er niet in. We waaien opnieuw wat uit op het strand. We mogen niet klagen maar een beaufortje of 2 minder zou wenselijk zijn.