The Amazing A's

The Amazing A's

Not all those who wander are lost – J.R.R. Tolkien (of) Niet alle dwalers bennen verdwaald – Daniel Lohues

Vakantielog Denemarken 2015

Denemarken deel 8

12-9-2015
Hoewel één van de A’s eigenlijk wat rustiger aan zou moeten doen is het ook vandaag een te mooie dag om binnen te zitten. In de buurt van Nymindegab liggen een groot aantal caches met veel FP’s, als de lengte van de route wordt bepaald komen we op 6 km. Op het fietsje zou dat te doen moeten maar dat is dan ook wel alles voor vandaag.
Meteen na vertrek komen we al terecht op een modderig ruiterpad, als het zo doorgaat gaat lopen sneller 🙂 Maar gelukkig wordt het pad daarna wat beter. Als we in de buurt van de 2e cache van vandaag komen zien we iemand uit het struikgewas komen. Een medecacher?
Als wij de cache loggen zien we dat team Radler vandaag heeft gelogd. We vervolgen onze weg en zien wederom dezelfde man uit het struikgewas komen. Toevallig kijkt hij achterom, even zwaaien met de GPS en ja hoor, een collega cacher. Bij de volgende cache maken we kennis, het is team Radler uit Duitsland. Gezamenlijk gaan we op zoek maar het duurt wel even voordat we de cache vinden. Verstopt in een boomstronk, ja daarvan liggen er wel een paar in het bos.
Ook de volgende cache zoeken we gezamenlijk. Zoeken, zoeken maar ook nu gaat het moeizaam. Opeens barst team Radler in lachen uit. Wij kijken en ja hoor. Soms zoek je het toch veel te moeilijk. De naam van de cache was toch duidelijk? Snegle/Slak! Loggen en dan gaan we ieder ons weegs.
De andere caches laten zich ook goed vinden. En opnieuw ontmoeten we een collega-cacher, Skovhuss. Of wij uit Nederland kwamen, hij had onze auto gezien. Ja dus. Dit maal blijft het bij een eenmalige ontmoeting. Nog een laatste cache en dan weer terug naar de auto. Klein beetje omgefietst, anders moesten we weer over het blubberige ruiterpad, en 7 km en twee uren later zijn we klaar voor vandaag. He, daar staat een zwarte auto met een TB erop. Skovhuss? Ja blijkt later als we de TB op zijn auto loggen.