Noorderrondrit

27 juni 2009
Vandaag stond onze eerste echte fietscache op het programma. Voor de ene A een peuleschil en voor de andere A een uitdaging op zich. Op een route van 30 km zaten 24 caches verstopt en nadat deze allemaal gevonden zouden zijn konden we ons opmaken op voor de bonus.

De route voerde ons door het prachtige Westerwold, ic Sellingen – Ter Apel vv. Het eerste deel leidde ons langs een kanaal en door de bossen ronde Ter Apel, de terugweg werd gekenmerkt door landbouwgebieden. Het was een heerlijke tocht om te fietsen. Maar…. elk 10 minuten tot een kwartier van de fiets af en dan maar weer zoeken naar een cache, de ene hint wat beter dan de andere maar toch….. Na ruim 5 en 1/2 onder weg te zijn geweest konden we eindelijk de bonuscache loggen. In de bonuscache hebben we onze fietscoin achtergelaten. Dat ie nog maar veel van deze prachtige tochten mag beleven.
Zo kwam een einde aan een mooie dag en was dit zeker niet de laatste fietscache die we hebben gedaan. Onze inspanningen zijn beloond met de titel van ‘kampioen in de geocache orde van de Geo fietsers Noorderrondrit’. Een titel welke met gepaste trots is ontvangen.

Orde van de Geofietsers