Recepten

Notentortelloni met ricotta (V) – 3/4 personen

Voorbereidingstijd: 10 minuten

Bereidingstijd: 10 minuten

Nodig

  • 500 gr tortelloni met kaas en noten
  • kleine bloemkool
  • 350 gr broccoli
  • 150 g ricotta
  • 1 bekertje slagroom (125ml)
  • walnoten (60 gr)
  • zwarte peper

Mise en place

  • bloemkool en broccoli in kleine roosjes snijden
  • walnoten grof breken

Bereiding

  • kook de pasta beetgaar
  • kook de bloemkool en de broccoli met weinig water in 2 min beetgaar
  • giet de groente af en bewaar wat van het kookvocht
  • verdeel de ricotta in kleine stukjes
  • verwarm in een steelpan op laag vuur de slagroom en de kaas
  • voeg eventueel wat peper toe
  • als de saus te dik wordt voeg dan wat kookvocht van de groente toe
  • schep de tortelloni in een diep bord, groente ervoer, kaas erover en bestrooi met de walnoten

Lekker ite!