Notentortelloni met ricotta (V) – 3/4 personen
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Nodig
- 500 gr tortelloni met kaas en noten
- kleine bloemkool
- 350 gr broccoli
- 150 g ricotta
- 1 bekertje slagroom (125ml)
- walnoten (60 gr)
- zwarte peper
Mise en place
- bloemkool en broccoli in kleine roosjes snijden
- walnoten grof breken
Bereiding
- kook de pasta beetgaar
- kook de bloemkool en de broccoli met weinig water in 2 min beetgaar
- giet de groente af en bewaar wat van het kookvocht
- verdeel de ricotta in kleine stukjes
- verwarm in een steelpan op laag vuur de slagroom en de kaas
- voeg eventueel wat peper toe
- als de saus te dik wordt voeg dan wat kookvocht van de groente toe
- schep de tortelloni in een diep bord, groente ervoer, kaas erover en bestrooi met de walnoten
Lekker ite!