The Amazing A's

The Amazing A's

Not all those who wander are lost – J.R.R. Tolkien (of) Niet alle dwalers bennen verdwaald – Daniel Lohues

Onze trackables

Onze travelbugs en coins – update oktober 2013

Het is weer tijd voor een update.

In de loop van de tijd hebben we 8 TB’s en/of coins de wereld ingestuurd. Het is ontzettend leuk om de reis van deze TB’s en coins te volgen. Ze hebben tesamen al veel van de wereld gezien. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italie, Vietnam, de canarische eilanden, de Maagdeneilanden, Belgie, Tsjechie, Zweden en natuurlijk vele provincies in Nederland.
MAAR…..
… helaas sneuvelt er wel eens één of twee of in ons geval al 5. Onze fries/groningse klompjes hebben slechts 125 km gereisd, Gilbert de geit kwam tot 325 km en onze Pinkribbon coin is nadat wij deze hadden geplaatst in een cache een dag later al verdwenen. Onze trouwduifjes zijn al wel een tijdje op pad maar liggen nu al een half jaar ergens in Texas. Ook voor deze TB vrezen we.

MAAR met de Rosetta-coin en de fiets-coin houden stug vol. Alhoewel we al 2 keer dachten dat we de Rosetta-coin ook als missing konden noteren is deze op wonderbaarlijke wijze toch weer ergens opgedoken in een cache.
Ook hebben we een TB op onze auto. Heel af en toe wordt deze door collega-cachers gelogd. Voordeel van deze is dat ie niet kan verdwijnen, mits onze auto niet wordt gejat 😉

Gaan we in de toekomst nog meer TB’s/coins de wereld insturen? We twijfelen, want hoewel het heel leuk is, is de frustratie toch ook groot al er weer een “verdwijnt”.